AKM-Technology je kompanija koja je osnovana 10. januara 2018. godine na inicijativu dvojice mladih poduzetnika Alena Kahrića i Kenana Mustedanagića.

Primarni fokus je stavljen na mašinsku obradu materijala tehnologijama obrade CNC glodanjem i CNC tokarenjem.

Predanim radom, kontinuiranim poboljšanjima i ulaganjima u proizvodnu i mjernu opremu osigurali smo uslove da bez poteškoća možemo osigurati proizvodnju dijelova kompleksnih geometrijskih oblika, uskih tolerancija i visokih vizuelnih zahtjeva kroz peto osnu, simultanu i 3D obradu.

Tim inženjera naše kompanije je obučen da odgovori I Vašim zahtjevima 2D/3D modeliranja kao jednog od koraka razvoja proizvoda. Da bi upotpunili ponudu i tehničke karakteristike proizvoda doveli do savršenstva, uz minimalna ulaganja vremana i novca, nudimo Vam i mogućnost brze izrade prototipa.

U suradnji sa pouzdanim i provjerenim kooperantima spremni smo da odgovorimo i na najzahtjevnije poslove po pitanju površinske zaštite materijala, trovalizacije, poliranja, sašmarenja, brušenja, graviranja, CNC laserskog i plazma rezanja metala, zavarivanja, CNC savijanja i sl.

Preuzevši kompletnu brigu o proizvodu AKM-Technology organizuje transport, kao i svu prateću dokumentaciju vodeći računa o JUST IN TIME načinu isporuke.